Bucuresti Predators

American Football Team

It is currently Sun Sep 05, 2010 5:19 am

All times are UTC + 2 hours

Post new topic Reply to topic  [ 16 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
 Post subject: Wellcome
PostPosted: Tue Feb 10, 2009 1:35 pm 
Administrator

Bun venit pe forumul predators
ai ceva de zis , aici o poti face

#43 SS/OLB
Image
Cu voi si in iad daca asi fi, n-ar conta pentru ca stiu ca yard cu yard... ne-am croii drumul inapoi
Can You Imagine What's Hell Like ?

Predators Been There
Predators done That
Predators Now, Tomorow And Forever !

Report this post
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Wellcome
PostPosted: Thu Mar 05, 2009 12:34 am 
salut baietii, bafta multa si ne vedem sambata.

Report this post

Reply with quote  
PostPosted: Mon Dec 07, 2009 8:56 pm 
Salutare tuturor,sunt Marius,am 19 ani 1.73 si 63.8 kg,sunt la liceu si sunt foarte interesat de o inscriere la acest club.Mentionez ca intotdeauna am fost captivat si interesat de acest sport dar nu am reusit si nu am avut unde sa il practic pana acum(cu toate ca mi-as fii dorit si imi doresc)si nu am avut legaturi prea stranse cu regulile si meciurile de fotbal american.Sper sa am si eu aici posibilitatea sa ma alaturi echipei, sa ma antrenez, sa muncesc, si cu rabdarea unui antrenor si ambitia mea vreau sa reusesc sa imi gasesc si eu un loc printre voi.Sper sa constituie un avantaj faptul ca in acest sport abia acum se pun bazele la noi in tara si pot fii si eu primit in ciuda varstei care poate ar trebuii sa fie mai mica sau a lipsei mele de experienta.intrebarile mele sunt:Care ar trebuii sa fie demersurile pt a putea fii primit la antrenamente,in echipa,practic in colectivul clubului(mai pot fii primit?)?cu cine ar trebuii sa vorbesc?unde se desfasoara antrenamentele?meciurile?Ce trebuie sa fac?unde sa vin?astept cu interes raspunsul vostru si mentionez ca ma scris un mesaj si in sectiunea "inscrieri,alatura-te echipei"de pe site.

Report this post

Reply with quote  
PostPosted: Mon Dec 07, 2009 9:30 pm 
marius wrote:
Salutare tuturor,sunt Marius,am 19 ani 1.73 si 63.8 kg,sunt la liceu si sunt foarte interesat de o inscriere la acest club.Mentionez ca intotdeauna am fost captivat si interesat de acest sport dar nu am reusit si nu am avut unde sa il practic pana acum(cu toate ca mi-as fii dorit si imi doresc)si nu am avut legaturi prea stranse cu regulile si meciurile de fotbal american.Sper sa am si eu aici posibilitatea sa ma alaturi echipei, sa ma antrenez, sa muncesc, si cu rabdarea unui antrenor si ambitia mea vreau sa reusesc sa imi gasesc si eu un loc printre voi.Sper sa constituie un avantaj faptul ca in acest sport abia acum se pun bazele la noi in tara si pot fii si eu primit in ciuda varstei care poate ar trebuii sa fie mai mica sau a lipsei mele de experienta.intrebarile mele sunt:Care ar trebuii sa fie demersurile pt a putea fii primit la antrenamente,in echipa,practic in colectivul clubului(mai pot fii primit?)?cu cine ar trebuii sa vorbesc?unde se desfasoara antrenamentele?meciurile?Ce trebuie sa fac?unde sa vin?astept cu interes raspunsul vostru si mentionez ca ma scris un mesaj si in sectiunea "inscrieri,alatura-te echipei"de pe site.

Salut Marius,
Razvan ma numesc si sunt unul dintre membrii echipei Bucharest Predators.
Pentru a te alatura echipei iti trebuie doar chef de miscare si dorinta de a arata ca poti sa faci ceva relativ nou in Romania.
Pentru a discuta mai multe te rog sa dai add, in lista ta de yahoo messenger, id-ului fanatick_hand.

Report this post

Reply with quote  
PostPosted: Fri Jan 08, 2010 4:43 pm 
Mda, si eu pe aici, ma numesc Andrei, am 23 de ani, 181 cm si vreo 98 de kg, si as dori sa iau si eu contact cu acest nou sport, poate imi dai si mie mai multe detalii, multam.

Report this post

Reply with quote  
PostPosted: Fri Jan 08, 2010 10:20 pm 
Freshman

boak wrote:
Mda, si eu pe aici, ma numesc Andrei, am 23 de ani, 181 cm si vreo 98 de kg, si as dori sa iau si eu contact cu acest nou sport, poate imi dai si mie mai multe detalii, multam.

Salut Andrei, numele meu este Razvan si sunt jucator in echipa Predators Bucharest, pentru mai multe amanunte te rog sa dai add pe messenger la urmatoarele id-uri: fanatick_hand si bucharest.predators

Savin Razvan #45 LB

Report this post
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Wed Mar 10, 2010 5:11 pm 
Salutare, daca am ajuns sa scriu aici este clar ca imi place acest sport. Pentru ca pana acum nu am putut beneficia de mingea mea de fotbal decat cu un amic sau altul , va intreb ce ar trebui sa fac sa-mi indeplinesc un vis mai vechi: sa joc fotbal intr-un mod organizat. Am uitat, ma numesc Mihai, am 29 de ani, 181 cm si 85 de kg.

Report this post

Reply with quote  
PostPosted: Wed Mar 10, 2010 8:19 pm 
Freshman

Guest wrote:
Salutare, daca am ajuns sa scriu aici este clar ca imi place acest sport. Pentru ca pana acum nu am putut beneficia de mingea mea de fotbal decat cu un amic sau altul , va intreb ce ar trebui sa fac sa-mi indeplinesc un vis mai vechi: sa joc fotbal intr-un mod organizat. Am uitat, ma numesc Mihai, am 29 de ani, 181 cm si 85 de kg.

Salut Mihai, ma numesc Razvan si tot ceea ce trebuie sa faci este sa introduci in lista ta de messenger fanatick_hand si/sau bucharest.predators si unul dintre noi iti va da toate detaliile.

Savin Razvan #45 LB

Report this post
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Sun Apr 18, 2010 6:28 pm 
Noroc!
Am vazut anuntul in facultate si avand in vedere ca am iubit sportul asta de cand l-am descoperit, m-am gandit sa incerc si eu. Ce pot sa spun despre mine: am 20 ani, 1.83 m si 122kg (putin cam burtos :) ). Problema ar fi ca nu sunt bucurestean da cred ca o sa reusesc sa trec peste aspectul asta.

Report this post

Reply with quote  
PostPosted: Sun Apr 18, 2010 7:21 pm 
Freshman

Mihai wrote:
Noroc!
Am vazut anuntul in facultate si avand in vedere ca am iubit sportul asta de cand l-am descoperit, m-am gandit sa incerc si eu. Ce pot sa spun despre mine: am 20 ani, 1.83 m si 122kg (putin cam burtos :) ). Problema ar fi ca nu sunt bucurestean da cred ca o sa reusesc sa trec peste aspectul asta.

Salut Mihai..
Razvan ma numesc si sunt din Constanta dar ma antrenez si joc alaturi de colegii de la Predators...daca vrei te poti alatura echipei.
Noi weekendul viitor (24-25 aprilie) mergem la Cluj (meci), iar apoi te asteptam.
Cel mai bine ar fi sa dai add la urmatoarele id-uri de mess, pentru a putea sa te tinem la curent cu programul antrenamentelor. fanatick_hand si bucharest.predators

Savin Razvan #45 LB

Report this post
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Mon Jul 12, 2010 11:38 pm 
Buna, ma numesc Christoph, am 16 ani (cam tanar cred) am 1,87 si 85kg, sunt din bucuresti si vreau neaparat sa joc fotbal american. Eu am facut un an de schimb in germania si acolo m-am inscris la o echipa de football si am jucat acolo aproximativ 4-5 luni. Mie imi place acest sport acum la nebunie si as continua si acasa. Precizez ca inca nu cunosc regulile prea bine si ca inca sunt rookie.
Credeti ca pot veni la echipa? Daca da, cand? unde?

Report this post

Reply with quote  
PostPosted: Mon Jul 12, 2010 11:47 pm 
Freshman

Guest wrote:
Buna, ma numesc Christoph, am 16 ani (cam tanar cred) am 1,87 si 85kg, sunt din bucuresti si vreau neaparat sa joc fotbal american. Eu am facut un an de schimb in germania si acolo m-am inscris la o echipa de football si am jucat acolo aproximativ 4-5 luni. Mie imi place acest sport acum la nebunie si as continua si acasa. Precizez ca inca nu cunosc regulile prea bine si ca inca sunt rookie.
Credeti ca pot veni la echipa? Daca da, cand? unde?

Salut Cristoph,
Cel mai bine ar fi sa dai add la urmatoarele id-uri de mess, pentru a putea sa te tinem la curent cu programul antrenamentelor. fanatick_hand si bucharest.predators.
Multumesc,
Razvan Savin

Savin Razvan #45 LB

Report this post
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Fri Jul 30, 2010 1:44 am 
PeeWee

eu am 25 de ani si tocmai am fost admis la academia de politie arma jandarmi
am jucat ceva fotbal american si in Iasi ca LT
as vrea sa stiu daca ma pot alatura echipei din octombrie - nu stiu deocamdata care e programul, dar weekend-ul sigur e liber

am 1,86 si 90 de kg

Report this post
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Fri Jul 30, 2010 5:33 am 
Varsity

oricand esti binevenit

Berbec "The Ram" Codrut #99
faster harder <> harder faster <> this is the way to win
say goodbye to the old caring #65 say hello to the #99 beast

Report this post
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Sat Jul 31, 2010 12:47 pm 
salut am 15 ani si as vrea sa ma inscriu si eu .
caut un club pentru juniori .
multumesc anticipat :D

Report this post

Reply with quote  
Post new topic Reply to topic  [ 16 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC + 2 hours