marius wrote:
Salutare tuturor,sunt Marius,am 19 ani 1.73 si 63.8 kg,sunt la liceu si sunt foarte interesat de o inscriere la acest club.Mentionez ca intotdeauna am fost captivat si interesat de acest sport dar nu am reusit si nu am avut unde sa il practic pana acum(cu toate ca mi-as fii dorit si imi doresc)si nu am avut legaturi prea stranse cu regulile si meciurile de fotbal american.Sper sa am si eu aici posibilitatea sa ma alaturi echipei, sa ma antrenez, sa muncesc, si cu rabdarea unui antrenor si ambitia mea vreau sa reusesc sa imi gasesc si eu un loc printre voi.Sper sa constituie un avantaj faptul ca in acest sport abia acum se pun bazele la noi in tara si pot fii si eu primit in ciuda varstei care poate ar trebuii sa fie mai mica sau a lipsei mele de experienta.intrebarile mele sunt:Care ar trebuii sa fie demersurile pt a putea fii primit la antrenamente,in echipa,practic in colectivul clubului(mai pot fii primit?)?cu cine ar trebuii sa vorbesc?unde se desfasoara antrenamentele?meciurile?Ce trebuie sa fac?unde sa vin?astept cu interes raspunsul vostru si mentionez ca ma scris un mesaj si in sectiunea "inscrieri,alatura-te echipei"de pe site.
Salut Marius,
Razvan ma numesc si sunt unul dintre membrii echipei Bucharest Predators.
Pentru a te alatura echipei iti trebuie doar chef de miscare si dorinta de a arata ca poti sa faci ceva relativ nou in Romania.
Pentru a discuta mai multe te rog sa dai add, in lista ta de yahoo messenger, id-ului fanatick_hand.